عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی گفت: سد شفارود شهرستان رضوانشهر از پروژه های مهم کشور در بخش فاینانس است.
محمود شکری در گفتگو با مهر افزود: این سد از طرح های بزرگ و مهم گیلان است که در شهرستان رضوانشهر اجرا می شود.
وی همچنین با بیان اینکه با ساخت این سد آب کشاورزی غرب استان تامین خواهد شد، اظهارداشت: طرح مطالعاتی سد شفارود از 20 سال قبل آغاز شده است.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملیات اجرایی سد شفارود از سال 87 آغاز شده است، گفت: روند اجرایی این سد به کندی پیش می رود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طی چند هفته اخیر منابع طبیعی جلوی ساخت و ساز سد شفارود را به دلیل اینکه پروژه مزبور مطالعات زیست محیطی ندارد گرفته بود، افزود: خوشبختانه سالیان گذشته مطالعات زیست محیطی سد انجام و به تصویب رسیده است.
شکری اظهارداشت: این تصویب نامه به رئیس شورایعالی جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ارائه شد.
وی با یادآوری اینکه قرارداد جمهوری اسلامی ایران و چین در خصوص احداث سد شفارود به اتمام رسیده است، اذعان داشت: دوبار رئیس جمهور این مملکت با توجه به اهمیت موضوع به چین سفر کرده تا این قرارداد تنظیم شود.
عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی سهم دولت ایران و چین به ترتیب 15 و 85 درصد است، گفت: در حال حاضر 85 درصد سهم منابع مالی دولت چین تامین و قسط نخست نیز به میزان 40 میلیارد تومان واریز شده است.
وی افزود: سهم 15 درصدی منابع مالی دولت ایران هم بزودی تامین خواهد شد.
شکری اظهارداشت: ماشین آلات سنگین و لازم برای احداث سد از سوی پیمانکار ایرانی تامین شده است.
وی در ادامه بخشی نگری در تمامی عرصه ها به ویژه اجرای پروژه های عمرانی را یک معضل بزرگ در کشور دانست و اذعان داشت: به ازای هر ساعت تاخیر از سوی دولت ایران در اجرای پروژه سد شفارود باید به دولت چین جریمه پرداخت کرد.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی در هشتپر گفت: وسعت سرزمینی تالش زبانان که از آن سوی مرزها یعنی بخشی از کشور جمهوری آذربایجان آغاز و تا بخشی از استان اردبیل و شهر آستارا را شامل می شود و امتداد آن تا فومن ادامه می یابد، یک مرکز رادیویی گویش تالشی در تالش داشته باشند.
به گزارش ماسال نیوز به نقل از مریان خبر، محمود شکری طی سخنانی اظهار کرد: تالش بزرگمان به کشاورزی و دامداری معروف است اما محدودیت هایی دارد و یکی از مشکلات مردم تالش به علت این است که در کنار منابع طبیعی زندگی می کنند و با وجود این محدودیت ها تالش در محصولات مختلفی مانند کیوی و خاویار رتبه نخست استان را دارد اما متاسفانه بیش از ۲۰ درصد مردم زیر خط فقر هستند.
وی در ادامه افزود: یکی از درخواست های مردم تالش این است که تالش با وجود قدمت ۷ هزار ساله و با وسعت سرزمینی تالش زبانان که از آن سوی مرزها یعنی بخشی از کشور جمهوری آذربایجان آغاز و تا بخشی از استان اردبیل و شهر آستارا را شامل می شود و امتداد آن تا فومن ادامه می یابد، یک مرکز رادیویی گویش تالشی در تالش داشته باشند.
نماینده شهرستان های تالش،ماسال و رضوانشهر با اشاره به وجود سه شرکت بزرگ خاورمیانه ای که در تالش واقع هستند، گفت: متاسفانه این شرکت ها به نابودی کشیده شده بودند و الحمدا… در یکی دو سال اخیر از زیان ده به سودده رساندیم و توسعه می دهیم و در خواست مردم تالش نیز این است که دستور تسریع در مصوبات این حلقه های توسعه ای را داشته باشیم که امیدواریم از اعتبارات توسعه ملی شامل این سه شرکت بشود و برای ۲ تا ۳ هزار نفر در آنجا اشتغال ایجاد کنیم.
شکری: شناسنامه دار کردن روستاها برای اقتصاد مقاومتی ضرورت دارد
نماینده مردم ماسال، رضوانشهر و تالش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت داشتن اطلاعات پایه روستاها گفت: اگر همه مشخصات روستاها در شناسنامه آنها بیاید ما می توانیم برنامه ریزی بهتری برای حل مشکلات آن روستاها داشته باشیم.
به گزارش ماسال نیوز، محمود شکری عصر روز شنبه در همایش شوراهای شهر و روستای شهرستان ماسال ضمن بیان این مطلب گفت: ما باید مشکلات روستاها و شهر را فهرست کنیم. من قبلا هم از شوراها خواسته بودم که شناسنامه روستاها ها را تهیه نمایند اما تا الان شناسنامه ای از روستاها نیامده است. من از آقای فرماندار خواهش می کنم از طریق بخشداریها برای همه دهیاریها و شوراها بخشنامه ای ارسال نمایند مبنی بر تهیه شناسنامه روستاها.
وی افزود: همچنانکه شناسنامه ما هویت ماست شناسنامه روستاها نیز هویت هر روستاست که مشخش می کند آن روستا چه ویژگی هایی دارد. چه تعداد خانوار دارد هر خانوار چند نفرند. درآمدشان چقدر است؟
شکری ادامه داد: با اینکار در واقع کاستی ها و کمبودهای روستاها را مشخص می کنیم و آقای فرماندار از این طریق به راحتی می تواند برای رفع مشکلات روستاها برنامه ریزی کند. می تواند برنامه ریزی کند که از کجا شروع کند و به کجا ختم شود. اگر همه مشخصات در آن شناسنامه بیاید مثلا اینکه چند نفر بیکار داریم و در چه رشته هایی بیکار داریم و براساس منابع انسانی موجود چه سرمایه گذاری هایی در روستا انجام دهیم؟ اگر این کار صورت گیرد براساس اقتصاد مقاومتی می توانیم مشکلات روستا را در همان روستا حل کنیم.
وی خطاب به فرماندار ماسال گفت: برخی شوراها گلایه می کنند که ما درخواست می کنیم و مسئولان جواب ما را نمی دهند. آره یا نه را باید بگویید چون آنها حرف مردم را می زنند. همه مردم قانون دان نیستند. حتی اگر خلاف قانون درخواست کنند باید پاسخش را بدهیم. پاسخ قانع کننده باید بدهیم و آنها را قانع نماییم. باید قدر این مردم را بدانیم و دست و پایشان را ببوسیم چرا که ما به کمک همین مردم در مقابل دشمنان در طول انقلاب ایستاده ایم.
شَکری: بیش از 11 هزار جوان بیکار در دفاتر بنده ثبت نام کردند
نماینده مردم ماسال رضوانشهر تالش در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود اینکه فراخوانی اعلام نشده است ؛ اما تاکنون بیش از 11 هزار جوان بیکار در دفاتر بنده ثبت نام کردند.
به گزارش ماسال نیوز محمود شکری در همایش تجلیل از معلمان نمونه شهرستان ماسال ضمن تبریک هفته معلم به فرهنگیان، اظهار داشت: نباید تربیت درست فرزندان را به خود و رفتار غلط آنها را به معلمان نسبت دهیم چرا که جامعه از مولفه های رفتاری مختلفی تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه معلمان به عنوان نماد صبر و علم آموزی اند افزود: این قشر با کم ترین امکانات و حقوق به مهم ترین امر الهی در دنیا دست می زنند.
شکری با تاکید براینکه در شرایط جنگی هستیم ادامه داد: مقاومت و صبر که ناشی از دستورات دینی و ائمه اطهار(ع) است تنها رمز پیروزی در مقابل شیطان صفتان است.
وی اضافه کرد: معلمان و والدین می توانند انسانهایی همچون حضرت امام(ره) و شهید مطهری تربیت کنند که نقش های دگرگون کننده و سرنوشت ساز برای جامعه ایفا کردند.
نماینده مردم ماسال،رضوانشهر ،تالش در مجلس خاطرنشان کرد: هیچکس در دوران کودکی به صدام و هیتلر نگفت که شما باید جنایتکار شوید بلکه این شیطانیان بودند که مسیر آموزش پاکی های معلم را منحرف کردند ؛ و باید جامعه نیز به سمتی برود که نتیجه تربیتش آرامش و خدمت به مردم باشد.
شکری با اشاره به ثبت نام بیش از 11 هزار جوان بیکار در سه دفتر مردمی اش افزود: سه شرکت بزرگ در منطقه داشتیم که یک ثروت عمومی بود و اکنون زیان ده شده اند که این نتیجه تفکر بی خیالی نسبت به حقوق خود است.
وی اضافه کرد: نتیجه فروش رای و ثروت اندوزی برای عده انگشت شمار درگذشته ، چیزی جز بیکاری و فساد در منطقه نداشته است .
نماینده ماسال،رضوانشهر ،تالش ضمن ابراز امیدواری نسبت به بهبود شرایط اقتصادی منطقه تصریح کرد: در تلاشیم صنایع چوکا، شفارود و اسالم را احیا کرده؛ که منابع مالی چوکا را نیز دکتر نوبخت معاون راهبردی ریس جمهور تقبل کرده است .
شکری با اشاره به حضور یک سرمایه گذار خصوصی در ماسال افزود: طرح بسیار بزرگی را با کمک فرماندار ماسال که در اشتغال ماسال نیز اثرگذار است ، در حال پیگیری هستیم.
وی با بیان اینکه هیچ وقت به شما مردم دروغ نگفته و نخواهم گفت ؛ اضافه کرد: عده ای که دنیای خود را در خطر می بینند در منطقه تلاش اند که چهره بنده را خراب کنند ؛ اما من شبانه روز در حال خدمت به مردم هستم و بر امور اجرایی منطقه نظارت میکنم.
شکری با اشاره به ارائه سند 60 میلیونی لوله کشی آب در روستایی از ماسال افزود: وقتی از مردم این روستا می پرسیم که آیا آب لوله کشی برای شما مهیا شده است ؛ می بینیم خبری از لوله کشی نیست ! و اینها هستند که خود را درخطر می بینند و برضد من فعالیت می کنند.
نماینده ماسال،رضوانشهر ،تالش خاطرنشان کرد:بر اساس اسناد قانونی از سه میلیارد تومان اعتبار آب و فاضلاب روستایی تالش در سال 90 تنها 12500 متر لوله گذاری شد ، اما در سال 91 که سال خدمت گذاری بنده بوده است؛ از 200 میلیون اعتبار 70 هزار متر لوله گذاری شده است.
وی نتایج بیکاری و شرایط فعلی را حاصل عملکرد مسئولین قبلی دانست و افزود: به فرماندار ماسال توصیه کردم که تیم کاری خود را از انسانهای خدا محور قرار دهد و هیچ وقت به وی نگفتم برای بنده تلاش کند؛ بلکه باید از خدا و قرآن ترسید.
شکری با اشاره به فشار بی حد بر روی نمایندگان در رای اعتماد به وزرا اظهارداشت: وقتی به بررسی سوابق فردی که دنبال وزیر خاصی است می پرداختیم ، درمی یافتیم این فرد،میلیاردها تومان ثروت از این نظام بدست آورده که قبلا یک ریال نداشت.
سخنرانی سید فضائل صفوی رییس اداره آموزش و پرورش ماسال،پخش موسیقی ایرانی و محلی، و اجرای طناورز(طناب زنی)،شعر خوانی تالش توسط آقای حسین نژاد (موسس 90 ساله اداره آموزش و پرورش ماسال) و شعرخوانی معلم از دیگر برنامه ای این همایش بود.
شهرستان ماسال با حدود 9700 دانش آموز ، بیش از یک هزار و 100 معلم دارد.
به گزارش خبرنگار ماسال نیوز در پایان این نشست از معلمان نمونه شهرستان تقدیر شد اسامی این عزیزان بدین شرح است:
مقطع ابتدایی: مهشید استواری ، سحر رشیدی ، مهدی مرادعلی نیا ،سیاوش رحمتی ، وصی نعمتی، پوران اسماعیل زاده ، ذبیح اله نوروزی ،آسیه عزیزی ، جوشن ملکی
مقطع متوسطه: نسرین محمودی ، سیده لیلا محمدی، مریم واحدی، شیرین رحمتی، پوران سلیمانی، ناهید فرخی / م/ب/ف
سید نهضت حسینی - موسس 90 ساله آموزش و پرورش مستقل ماسال ؛ در حال شعرخوانی
منبع ماسال نیوز